workation

The Kicktrip limburg
mei 2021

Lanceer jouw onderneming met de snelste en leukste ondernemers-kickstart van Nederland. In 5 dagen tijd zorgen we voor een heldere positionering en de ontwikkeling van jouw website.

Branding + website Workation in Nederland

Als drukke ondernemer heb je nog geen tijd gevonden voor je eigen onderneming, laat staan je eigen website. Je weet dat het moet gebeuren, maar blijft het voor je uit schuiven. Daarnaast loop je tegen vragen aan en vind je het lastig om op sommige vlakken zelf die beslissing te moeten nemen.

Z

Je bent druk met klanten, maar besteedt te weinig tijd aan je eigen onderneming

Z

Je blijft in cirkels denken en komt niet echt vooruit met je merk en website

Z

Je mist de juiste kennis om goed en snel zichtbaar te worden

Positionering & Website

 Zelf liepen we uiteraard ook tegen bovenstaande problemen aan, maar sinds wij voor onszelf vergelijkbare focusdagen inplannen ervaren wij niets anders dan groei en ontwikkeling. Dit geeft ons enorm veel energie! Daarom ontwikkelden we deze unieke workation om ook andere ambitieuze ondernemers op de meest snelle, goedkope en leukste manier op weg te helpen met het fundament van hun onderneming: namelijk een krachtige positionering en unieke website! Benieuwd of dit iets voor jou is? Vraag hieronder je GRATIS 30 minuten strategie sessie aan. 

😍

Fundament #1:
zonder positionering, geen sterk merk

Zonder positionering ben je geen sterk merk. Zonder positionering doe je maar wat en ben je eigenlijk voor alles en iedereen aan het werk. Wanneer je wél gaat positioneren, dan ga je kiezen (en ja, dat is moeilijk en vergt moed), dan ga je ervoor zorgen dat je je onderscheid van concurrentie. Je gaat je ergens op richten en wordt specialist op dit gebied. 

Z

Je gaat je waarden, doelen en doelgroep bepalen

Z

Je kiest nog meer een richting en positioneer jezelf als specialist

Z

Hierdoor onderscheid jij jezelf van concurrentie

Fundament #2: 
een unieke website, 
jouw centrale punt

Vanuit de positionering kan je gaan bepalen wat je op je website wilt zien. Je hebt tenslotte duidelijk in kaart wie je wilt aanspreken (je doelgroep) en wat je wilt vertellen (je doel). Jouw website is het centrale punt in al jouw communicatie. 

We gaan je helpen met de inhoud (teksten), we gaan samen met jou de structuur bepalen en gaan beslissen welke uitstraling (kleuren, fonts, vormen) het beste past bij jouw positionering en website. En uiteraard gaan we je een klein beetje techniek leren (nee, het is niet moeilijk, je hebt geen ervaring nodig en we gaan ook zeker niet coderen) om te zorgen dat jij zelf je website kan onderhouden, pagina’s kan toevoegen en lanceren.

Z

Een goede website is essentieel, dit is het centrale punt van jouw communicatie

Z

Je krijgt begeleiding bij inhoud, vormgeving en beeldtaal

Z

Je leert op een simpele manier de techniek, zodat je zelf je website kan uitbreiden.

Je gaat veel tijd besparen

Door dit als een trip aan te bieden, creëren we hyperfocus op jouw onderneming. Geen afleiding van klanten, collega’s of gezinsleden. Alles wordt voor je verzorgd, dus je hoeft nergens anders aan te denken dan jouw eigen onderneming. Je hebt 5 dagen de juiste experts om je heen, die jou direct op weg helpen, die meteen obstakels uit de weg nemen en die a-la-minute jouw vragen kunnen beantwoorden. We besparen hiermee enorm veel tijd!

Je gaat het samen doen

Daarnaast scheelt het ons als brand designer & web developer enorm veel tijd om dit traject in groepsvorm aan te bieden. We zien daarnaast dat dit het veel leuker en waardevoller maakt. Om iedereen de juiste aandacht te geven hebben we ruimte voor maximaal 8 gelijkgestemde ondernemers met allemaal hun eigen ervaring en expertise. Er is veel ruimte om te sparren, elkaar te leren kennen en elkaar te helpen waar nodig.

Plezier en ontspanning

Een belangrijk onderdeel van deze workation! We hebben ontspanning en ruimte in ons hoofd nodig om creatief en productief te kunnen zijn. Daarom kiezen we voor een locatie waar je lekker naar buiten kan. Waar je een stuk kan wandelen in de natuur. We maken tijd voor ontspannende activiteiten of je neemt zelf de ruimte om even je eigen plan te trekken. Er is uiteraard een strak programma, maar je bent tot niets verplicht. We zorgen voor heerlijk en gezond eten, zodat jij genoeg energie krijgt om te vlammen deze dagen!

Inspirerende locatie

We verblijven op een prachtige boerderij in Limburg. Deze is volledig gemoderniseerd en voorzien van alle gemakken. Iedereen beschikt over een eigen privé slaapkamer met badkamer. Achter het huis bevindt zich een ruime privétuin met een gezellig terras, waar je in alle rust kan zitten of werken. De tuin is daarnaast voorzien van een hottub als je even wilt ontspannen! Parkeren is gratis en je loopt zo het prachtige natuurgebied langs de Maas in.

De locatie

Wat kost dit grapje?

Laat je een positionering, een website, je teksten, fotografie door professionals doen, dan moet je rekening houden met minimaal € 5.000 euro. Vervolgens ben je nog steeds afhankelijk van een reclamebureau als je iets wil uitbreiden of aanpassen en blijkt dit altijd een maandenlang traject te zijn. Terwijl het juist nu zo belangrijk is om snel en goed online zichtbaar te zijn.

Dit grapje kan veel efficiënter en dus goedkoper!

Wij begrijpen ook dat je je geld maar één keer kan uitgeven en dus hebben wij een manier gevonden waardoor dit veel efficiënter en goedkoper kan. We gaan het JOU leren! Na deze trip heb jij je positionering helder uitgewerkt in een fysiek werkboek, heb jij jouw kant-en-klare website neergezet én heb jij de skills om je website uit te breiden en aan te passen zoveel je wilt zonder ingewikkelde techniek! Appeltje-Eitje.

🚀

Wat krijg je?

 • 4 overnachtingen op een prachtige gemoderniseerde boerderij in Limburg
 • Je eigen privé slaapkamer + badkamer
 • 4x ontbijt, 5x lunch en 5x diner
 • Fruit, tussendoortjes, koffie, thee & water
 • Masterclass Brandsprint (positionering) door Evelien Baert
 • Masterclass Thema en Structuur bepalen door Frank Bogaard
 • Masterclass Branding door Evelien Baert
 • Masterclass Website ontwikkeling door Frank Bogaard
 • Een ontspannende activiteit in de omgeving
 • Sparringssessies met experts en andere ondernemers
 • Uitbreiding van een waardevol netwerk
 • Professionele begeleiding van experts op het gebied van branding, marketing & websites.
 • Fijne werkplekken en genoeg (buiten)ruimte om jezelf even af te zonderen.
 • Groene omgeving voor ontspannen wandelingen
 • Gebruik van hottub

Datum:

Mei 2021

Investering:

Door je aan te melden voor The Kicktrip – Editie Limburg investeer je slechts €2.450,- (prijs is all-inclusive).

Beslis je voor 31 december 2020, dan profiteer je van een vroegboekkorting en betaal je slechts €1.950,- euro.

Om iedereen de juiste aandacht te geven hebben we ruimte voor maximaal 8 gelijkgestemde ondernemers. Vol=vol.

Twijfel je nog? Meld je dan aan voor één van onze masterclasses of vraag een strategie-sessie aan. 

Early bird ticket: € 1.950,-
(verspreid betalen is mogelijk)

BONUS #1: Masterclass tekstschrijven

Masterclass Tekstschrijven (t.w.v. €600) – Voor deze editie vliegen we een professionele tekstschrijver in die jou gaat helpen met je webteksten. Je hoeft het deze keer dus niet alleen te doen! Een extra expert die je meteen goed op weg kan helpen en kan aansturen waar nodig.

✒️

BONUS #2: Professionele portretfoto’s

Jouw eigen professionele portretten voor je website (t.w.v. €500) – Professionele foto’s maken je website! De meeste bezochte pagina van een website is dan ook de ‘over ons’ pagina. Mensen willen zien met wie ze te maken hebben. Dus speciaal voor deze editie vliegen we ook nog eens een professionele fotograaf in die meteen goede portretten van jou schiet voor je nieuwe website of social media kanalen.

📷

Eerst kennismaken? 

Wil je eerst even proeven van wat we nou eigenlijk doen, kies dan bijvoorbeeld voor een Masterclass of een Deep Work Weekend.

online programma

kickstart jouw
website toolkit

Alle voorbereiding op jouw succesvolle website in één online programma met 12 modules 

meer info & aanmelden

online live programma

Positionering & website
online live programma
start: september & oktober 2020

Lanceer zelf jouw onderneming online in drie weken tijd: positionering & website. Inclusief 5 live dagen.

Meer info & aanmelden »

Masterclass

masterclass positioneren - 

10 september & 15 oktober 2020

Focus op jouw positionering & bedrijf

Meer info & aanmelden »

Ervaringen van deelnemers

{

Professioneel, en er was ruimte voor humor

De trainers waren betrokken, deskundig, professioneel en er was ruimte voor humor. Er waren diverse disciplines aanwezig en dat zorgde voor een kant-en-klaar eindresultaat.

Jinan | Ondernemer & Coach | Jinansaleh.nl

{

5 dagen aan mijn business en mezelf kunnen werken, iets wat er normaal niet van komt

Dankzij de Kicktrip heb ik 5 dagen aan mijn business en mezelf kunnen werken, iets wat er normaal niet zo snel van komt. Ook het sparren met de medeondernemers en trainers was voor mij zeer waardevol! Als eindresultaat een eigen website helemaal naar mijn wensen, en dit op een prachtige locatie!

Carolien | Interieur Architect | Newland Interior

{

Een prachtige ervaring om met gelijkgestemden aan de slag te gaan met je website

Ik vond het een prachtige ervaring om met gelijkgestemden dedicated aan de slag te gaan met je website. Frank en Evelien hebben veel kennis in huis en nemen alle tijd voor ondersteuning en begeleiding.

Rob van Doleweerd | Sociaal Ondernemer | Stichting Kameraden

{

Alle expertises waren aanwezig, super handig!

Al enige tijd stelde ik het maken van een website uit omdat het me te veel tijd zou kosten om een wordpress theme uit te kiezen, het te vullen en ook nog eens foto’s in te zetten die ik nog niet had. Tijdens The Kicktrip hebben we heel gefocust gewerkt aan de website en waren alle expertises aanwezig wat super handig is. De omgeving was ook ideaal om dedicated aan het werk te gaan en toch de nodige ontspanning te hebben.

Jinan | Ondernemer & Coach | Jinansaleh.nl

Meet the team

Frank en Evelien organiseren deze trip. Daarnaast vliegen we ook externe experts in om nog meer waarde te kunnen bieden aan jouw kickstart. Bij deze trip is dat een tekstschrijver en fotograaf.

Evelien Baert

Als Brand Designer en eigenaar van PULZ Brand Design helpt ze al ruim 10 jaar ondernemingen om groei te realiseren d.m.v. nieuwe branding oftewel een nieuwe merkbeleving.

LinkedIn profiel

Frank Bogaard

Met een sterke achtergrond in Design en IT helpt Frank ondernemers online scoren makkelijk te maken. Als WordPress expert ontwikkelt hij websites met zijn bedrijf Defakto.

LinkedIn profiel

Contact

Heb je vragen, twijfel je nog of wil je gewoon iets kwijt?
Laat een bericht achter of bel ons.

073-2032747  hello@thekicktrip.nl

Vrijblijvend Aanmelden

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvende kennismaking. Zo kunnen we samen kijken of deze trip goed bij jou past. Je zit nog nergens aan vast!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.