22 oktober 2020

Masterclass
merk positioneren

We gaan sprinten! En niet fysiek, maar gewoon achter je bureau. Deze dag staat in het teken van jouw (nieuwe) bedrijf. We gaan aan de slag met een belangrijk fundament, namelijk jouw positionering! We gaan in relatief korte tijd (een dag) veel vragen beantwoorden in een uitgebreid werkboek. Vandaar dat we het ook wel een brandsprint noemen. 

Dit is waar jouw succes begint! Niet bij duizenden volgers, niet bij een mooie website en niet bij een logo. Maar het begint bij het beantwoorden van een aantal belangrijke vragen.

Je gaat onder begeleiding actief aan de slag met het fundament van jouw onderneming. We gaan samen met jou onderzoeken waarin jij je als bedrijf gaat onderscheiden, wat jij belangrijk vind als ondernemer, wie je doelgroep is en hoe je kan inspelen op jouw doelgroep. Essentiële elementen die gaan helpen in al je communicatie en toekomstige beslissingen.

Wij gunnen iedere ambitieuze ondernemer een succesvolle kickstart. Of het nou om een nieuw bedrijf gaat of een bestaand bedrijf met een nieuwe stap. Wij helpen jou! Let’s kick some ass! 

Om iedereen de juiste aandacht te kunnen geven is er plek voor slechts 6 deelnemers. Dus meld je snel aan!

Datum:

22 oktober 2020
Vanwege corona uitgesteld 

Investering:

€ 199,-

Locatie:

Eerste straatje van Best 3, ‘s-Hertogenbosch

Wat krijg je

  • Professionele begeleiding
  • Sparringssessies
  • Uitbreiding van je netwerk
  • Informele setting
  • Uitgebreid werkboek

Registreer voor de Masterclass merk positioneren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze masterclass wordt georganiseerd door:

Evelien Baert

Als Brand Designer en eigenaar van PULZ Brand Design helpt ze al ruim 10 jaar ondernemingen om groei te realiseren d.m.v. nieuwe branding oftewel een nieuwe merkbeleving.

LinkedIn profiel

Frank Bogaard

Met een sterke achtergrond in Design en IT helpt Frank ondernemers online scoren makkelijk te maken. Als WordPress expert ontwikkelt hij websites met zijn bedrijf Defakto.

LinkedIn profiel