Limburg, 9 + 10 januari 2021

Deepwork
Weekend

Start het nieuw jaar met een weekend volledige focus op jouw onderneming. Even geen afleiding van klanten, collega’s of gezinsleden.   

In dit weekend ga je als ondernemer zelf actief aan de slag met jouw bedrijf. Een weekend wat draait om jouw groei, onderneming en marketing. Jij werkt dat weekend aan datgene waar jij aan wilt werken. Of dat nou een salespagina is, je positionering, een moodboard, content voor je website, social media posts of het inrichten van tools die je helpen bij je onderneming. Jij bent welkom om aan te sluiten tijdens dit productieve weekend. Volledige focus op jouw onderneming, even geen afleiding van klanten, collega’s of gezinsleden. Er zijn diverse ondernemers aanwezig die jou kunnen helpen vanuit hun eigen ervaring en expertise. Genoeg ruimte dus om te sparren, maar ook zeker voor gezelligheid! Dus meld je aan voor een productieve en inspirerende start van het nieuwe jaar!

We kunnen uit ervaring zeggen dat Deepwork Weekenden enorm productief zijn. Omdat we anderen graag willen inspireren met deze manier van werken, bieden we dit geheel GRATIS aan. Wij regelen een toffe locatie. Eten & drinken is op eigen kosten.

Data & tijd:

  • 9-10 januari 2021 
    2 dagen / 2 nachten
  • 20-21 februari 2021 
    2 dagen / 2 nachten

Locatie:

Op een inspirerende plek in Nederland
(exacte locatie volgt)

Investering:

Overnachting en eten op eigen kosten
Prijsindicatie: €200,-

Wat krijg je

  • Sparringssessies
  • Uitbreiding van je netwerk
  • Inspirerende werkomgeving

Registreer voor Deep Work weekend

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit weekend wordt georganiseerd door:

Evelien Baert

Als Brand Designer en eigenaar van PULZ Brand Design helpt ze al ruim 10 jaar ondernemingen om groei te realiseren d.m.v. nieuwe branding oftewel een nieuwe merkbeleving.

LinkedIn profiel

Frank Bogaard

Met een sterke achtergrond in Design en IT helpt Frank ondernemers online scoren makkelijk te maken. Als WordPress expert ontwikkelt hij websites met zijn bedrijf Defakto.

LinkedIn profiel