Blog

groei & ondernemerschap

De 3 meest gemaakte fouten bij het starten van een nieuwe onderneming

Als je een nieuwe onderneming start komt er het nodige op je af. Veel mensen zijn je voorgegaan en dat ging zeker niet altijd van een leien dakje. Rik Pijnenburg onderzocht welke fouten je kan voorkomen.

dit moet je niet doen »

groei & ondernermerschap

Zelfstandig ondernemen in tijden van Corona Crisis

Het Corona virus heeft de hele wereld in zijn greep. Voor veel (kleine) ondernemers staat er een onzekere tijd voor de deur. Met deze 10 tips help jij jezelf en mede-ondernemers de crisis door.

dit moet je doen »

Zelf aan de slag

In 10 stappen zelf je website opzetten

In dit artikel gaan we je stap voor stap uitleggen wat je moet doen om zelf een succesvolle website te maken voor jouw bedrijf. Dat is namelijk best simpel, maar niet eenvoudig zonder de juiste handvatten.

Zelf aan de slag »

Groei & Productiviteit

Groei, door de kracht van Deep Work

Geconcentreerd werken is essentieel als je een onderneming wilt starten of laten groeien. In dit artikel omschrijf ik twee simpele Deep Work methodes die daar voor zorgen.

Focus! »

Groei & Ondernemerschap

Ik houd m’n mond maar

Over de kracht van kletsen en communiceren. Vaak houden we nieuwe (business)ideeën maar voor onszelf, om er vervolgens niks meer mee te doen of het voor ons uit te schuiven. Maar stel nou dat je het wél deelt.

Meer geklets »

zichtbaarheid

Voel jij je gezien of bekeken?

Het lijkt of iedereen maar oh-zo-makkelijk alles online gooit. Het ziet er vaak ook allemaal nog eens gelikt uit en hoe meer anderen laten zien, hoe meer ik in mijn schulp kruip.

Bekijk het! »