online live programma

kickstart jouw
business online

Binnen drie weken online zichtbaar met de leukste en meest uitgebreide ondernemers-kickstart van Nederland. In dit unieke online programma leer jij jezelf te positioneren, je inhoud te bepalen en je eigen website te bouwen (zonder te coderen). Het fundament om jouw bedrijf te laten groeien. Dit is je kans!

positionering + website online live programma

Times are changing. We spenderen momenteel meer tijd thuis. We werken thuis, onze vrije tijd brengen we veelal ook thuis door en we zijn daarom meer online te vinden dan ooit tevoren. Online zichtbaarheid is nog belangrijker geworden dan het al was! Als drukke ondernemer heb je eerder nog geen tijd gevonden voor je eigen onderneming, laat staan je eigen website, je hebt het gevoel dat je achter loopt en je wilt hier graag snel verandering in brengen. Of maak je een switch en ga je je producten of diensten online aanbieden? Misschien heb je al geprobeerd om je eigen website te bouwen, maar blijkt het lastiger dan gedacht. Het kan ook zijn dat je niet goed weet wat je wilt vertellen en je verhaal nog niet scherp genoeg hebt. Geen nood! De redding is nabij 😉  Nu is de tijd om je fundament goed en snel neer te zetten, dit is waar succes begint!

Na 2 weken heb je gegarandeerd:

Positionering uitgewerkt in je fysieke werkboek

Jouw eigen unieke kant-en-klare website live

Kennis en tools om je website uit te breiden

Maar wat is nou eigenlijk een goed fundament? Dan hebben wij het over een goede positionering en jouw eigen unieke website. De basis waardoor je in gesprek komt met je potentiële klant! Met een goede positionering weet je waarvoor je staat, wie je doelgroep is, wat je doelgroep nodig heeft en hoe je daar het beste op inspeelt. Dit zijn je richtlijnen voor je website en al je overige communicatie. Daarnaast kan je tegenwoordig niet meer zonder een professionele website. Maar let wel op; vertel je niet het juiste, klopt het technisch niet, sluit je huisstijl niet aan bij je doelgroep, dan kunnen bezoekers en mogelijke klanten afhaken. Dus het is essentieel om dit goed aan te pakken, zodat je je bezoekers op je website houdt en kan overtuigen. Wij leren je de ins en outs en hoe jij je eigen website neerzet zonder ingewikkelde technische kennis. Het is tijd om aan de slag te gaan, het is tijd om online (beter) zichtbaar te worden, het is tijd voor een vliegende kickstart!

Z

Je bent druk geweest met klanten, maar hebt te weinig tijd besteed aan je onderneming en online zichtbaarheid.

Z

Je blijft in cirkels denken en komt niet vooruit met je merk en website. Je mist de juiste kennis om verder te komen.

Z

Je wilt jouw diensten of producten online gaan aanbieden, maar weet niet waar je moet beginnen.

focus op jouw online kickstart

 Zelf liepen we uiteraard ook tegen vergelijkbare problemen aan; geen tijd, te druk, wat gaan we eerst doen? Maar sinds wij zelf focusdagen inplannen, ervaren wij niets anders dan groei en ontwikkeling. Dit geeft ons enorm veel energie! Daarom ontwikkelden we dit online programma, zodat we ook andere ambitieuze ondernemers met vergelijkbare live focusdagen op weg kunnen helpen. Op deze efficiënte manier pakken we het fundament van jouw onderneming even goed aan! Benieuwd of dit iets voor jou is? Vraag hieronder je GRATIS 30 minuten strategie-sessie aan

😍

Fundament #1:
zonder positionering, geen sterk merk

Zonder positionering ben je geen sterk merk. Zonder positionering doe je maar wat en ben je eigenlijk voor alles en iedereen aan het werk. Wanneer je wél gaat positioneren, dan ga je kiezen (en ja, dat is moeilijk en vergt moed), dan ga je ervoor zorgen dat je je onderscheid van concurrentie. Je gaat je ergens op richten en wordt specialist op dit gebied. Na je positionering wordt alle communicatie voor jouw onderneming ineens een stuk makkelijker, je weet wat je boodschap is, voor wie deze bedoeld is en hoe je daarop moet inspelen. Daarnaast wordt je aantrekkelijk voor je doelgroep en weten ze dat ze bij jou moeten zijn.

Z

Je gaat onzekerheden wegnemen en je waarden, missie, doel en doelgroep bepalen

Z

Je kiest nog meer een richting en positioneert jezelf als specialist

Z

Je leert je doelgroep kennen en in te spelen op hun behoefte

Fundament #2: 
een unieke website, 
jouw centrale punt

Vanuit de positionering kan je gaan bepalen wat je op je website wilt zien. Je hebt tenslotte duidelijk in kaart wie je wilt aanspreken (je doelgroep) en wat je wilt vertellen (je doel). Jouw website is het centrale punt in al jouw communicatie. In deze tijd kom je niet meer weg met een zelf-geknutselde website, het moet aan veel eisen voldoen om je bezoeker op je website te houden en actie te ondernemen. Wij nemen je graag mee in de ins & outs tijdens het online programma.

Daarnaast gaan we je helpen met de inhoud (teksten), we gaan samen met jou de structuur bepalen en gaan beslissen welke uitstraling (kleuren, fonts, vormen) het beste past bij jouw positionering en website. En uiteraard gaan we je een klein beetje techniek leren (nee, het is niet moeilijk, je hebt geen ervaring nodig en we gaan ook zeker niet coderen) om te zorgen dat jij zelf je website kan onderhouden, pagina’s kan toevoegen en lanceren.

Z

Een goede website is essentieel, dit is het centrale punt van jouw communicatie

Z

Je leert op een simpele manier de techniek, zodat je zelf je website kan uitbreiden.

Z

Je krijgt begeleiding bij inhoud, vormgeving en beeldtaal voor het beste resultaat

Ervaringen van deelnemers

{

Duidelijke processen om tot de kern van je businessmodel als de website te komen.

Middels de workshops waren er duidelijke processen uitgezet om tot de kern te komen van zowel het businessmodel als de website. Tijdens deze workshops merk je al snel dat er synergie ontstaat, want je wordt niet alleen goed begeleid door de organisatoren, maar krijgt ook de kans om met de andere ondernemers te sparren. Dat zorgt naast verschillende invalshoeken ook nog eens voor een groepsgevoel dat de stemming enorm goed doet.

Tim de Jong | Fotograaf | Online Marketeer

{

Aan mijn business en mezelf kunnen werken, iets wat er normaal niet snel van komt

Dankzij de Kicktrip had ik even volledige focus op mijn business en mijzelf, iets wat er normaal niet zo snel van komt. Ook het sparren met de medeondernemers en trainers was voor mij zeer waardevol! Door het delen van mijn verhaal en knelpunten, het sparren met elkaar, kwam ik tot een prachtig eindresultaat: mijn zelfgemaakte website helemaal naar mijn wensen! 

Carolien | Interieur Architect | Newland Interior

Je gaat veel tijd besparen

We creëren hyperfocus op jouw onderneming. 5 live dagen verspreid over twee weken, waarin jij online in contact staat met onze experts. We helpen jou direct op weg bij vragen of problemen. Door deze vaste live dagen, heb je een stok achter de deur en stel je het niet langer uit. Wij gaan het jou leren in twee weken tijd, daarmee bespaar je een enorm lange doorlooptijd bij web- of reclamebureaus!

Je gaat het samen doen

  We bieden dit online programma in groepsvorm aan. Waarom? Op deze manier kan je met andere ondernemers sparren en van elkaar leren. We ervaren dat dit de training nog leuker en waardevoller maakt. Om iedereen de juiste aandacht te geven hebben we ruimte voor maximaal 8 gelijkgestemde ondernemers met allemaal hun eigen ervaring en expertise.

je gaat het leren vanuit huis

 Momenteel breng je veel tijd thuis door. Dus ook alle tijd om vanuit huis iets waardevols te leren. Tussen de live dagen kan je je positionering, website, teksten of vormgeving nog verder aanscherpen waar nodig. Heb je een vraag tussendoor? Dan kan je deze stellen via ons Slack kanaal (chat). Ook na het programma sta je nog een hele maand in contact met je groep en onze experts voor vragen en support. 

Wat kost dit grapje?

Laat je een positionering, een website, je teksten, fotografie door professionals doen, dan moet je rekening houden met minimaal € 5.000 euro. Vervolgens ben je nog steeds afhankelijk van een reclamebureau als je iets wil uitbreiden of aanpassen en blijkt dit altijd een maandenlang traject te zijn. Terwijl het juist nu zo belangrijk is om snel en goed online zichtbaar te zijn.

Dit grapje kan veel efficiënter en dus goedkoper!

Wij begrijpen ook dat je je geld maar één keer kan uitgeven en dus hebben wij een manier gevonden waardoor dit veel efficiënter en goedkoper kan. We gaan het JOU leren! Na dit online live programma heb jij je positionering helder uitgewerkt in een fysiek werkboek, heb jij jouw kant-en-klare website neergezet én heb jij de skills om je website uit te breiden en aan te passen zoveel je wilt, zonder ingewikkelde techniek! Appeltje-Eitje.

🚀

Wat krijg je?

 • 5 live dagen verspreid over drie weken
 • Masterclass ‘Positioneer je bedrijf’ door Evelien Baert
 • Masterclass ‘Thema en Structuur’ bepalen door Frank Bogaard
 • Masterclass ‘Design je website’ door Evelien Baert
 • Masterclass ‘Website ontwikkeling’ door Frank Bogaard
 • Uitgebreid werkboek; jouw business-bijbel
 • De ins & outs bij webontwikkeling, om je bezoeker op jouw website te houden en aan te zetten tot actie
 • Uitbreiding van een waardevol netwerk
 • 6 weken lang support via Slack (chattool)
 • Toegang tot de besloten Kicktrip Facebook Community. Voor het uitbreiden van je netwerk, voor vragen en tips over succesvolle websites. 
 • Professionele begeleiding van experts op het gebied van branding, marketing & websites.
 • Je eigen unieke website en positionering binnen drie weken tijd.

Inclusief BONUS t.w.v. € 600,-
Masterclass tekstschrijven door Vicky Frissen

Masterclass Tekstschrijven (t.w.v. €600) – Voor dit online programma vliegen we een professionele tekstschrijver in die jou gaat helpen met je webteksten. Je hoeft het deze keer dus niet alleen te doen! Een extra expert die je meteen goed op weg kan helpen en kan aansturen waar nodig.

Inclusief 6 maanden gratis webhosting

Heb je nog geen webhosting of wil je graag overstappen? Dan bieden wij je half jaar gratis webhosting aan. Het voordeel? Bij vragen ontvang je rechtstreeks hulp van Frank. Geen onbereikbare hostingpartijen, maar service uit eerste hand.

Startdata

• 24 september 2020
• 29 oktober 2020

Beperkt aantal plekken

Om iedereen de juiste aandacht te geven hebben we ruimte voor maximaal 8 ondernemers. Vol=vol.
Twijfel je nog? Vraag dan een GRATIS strategie-sessie aan. 

Reserveer jouw plek:

Van € 1.950,- voor maar € 1.485,-
Je betaalt 3 termijnen van 495,- 

Betaal je in één keer dan reserveer jij je plek zelfs voor slechts € 1.295,-

Het programma gaat van start bij minimaal 4 deelnemers. 

Ervaringen van deelnemers

{

Een prachtige ervaring om met gelijkgestemden aan de slag te gaan met je website en positionering

Ik vond het een prachtige ervaring om met gelijkgestemden dedicated aan de slag te gaan met je website en positionering. Frank en Evelien hebben veel kennis in huis en nemen alle tijd voor ondersteuning en begeleiding.

Rob van Doleweerd | Sociaal Ondernemer | Stichting Kameraden

{

Alle expertises waren aanwezig, super handig!

We hebben eerst in de brandsprint aandacht besteed om onze propositie en doelgroep te verfijnen. Daarna zijn we met vormgeving, website techniek en tekstschrijver aan de slag gegaan en WOW wat een luxe om dan in een aantal dagen de website gereed te hebben. Dank jullie wel voor de juiste zet die ik nodig had om de website te maken en wat fijn dat alle disciplines aanwezig waren om het rond te krijgen.

Jinan | Ondernemer & Coach | Jinansaleh.nl

Meet the team

Deze training wordt gegeven door ervaren ondernemers Frank Bogaard en Evelien Baert. Daarnaast vliegen we regelmatig externe experts in om nog meer waarde te kunnen geven aan jouw online kickstart. 

Evelien Baert

Als Brand Designer en eigenaar van PULZ Brand Design helpt ze al ruim 10 jaar ondernemingen om groei te realiseren d.m.v. nieuwe branding oftewel een nieuwe merkbeleving.

LinkedIn profiel

Frank Bogaard

Met een sterke achtergrond in Design en IT helpt Frank ondernemers online scoren makkelijk te maken. Als WordPress expert ontwikkelt hij websites met zijn bedrijf Defakto.

LinkedIn profiel

Contact

Heb je vragen, twijfel je nog of wil je gewoon iets kwijt?
Laat een bericht achter of bel ons.

073-2032747  hello@thekicktrip.nl

Vrijblijvend Aanmelden

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvende kennismaking. Zo kunnen we samen kijken of deze trip goed bij jou past. Je zit nog nergens aan vast!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.