Website Workation, november 2019

The Kicktrip
Workation
Marokko 2019

Ben jij (startend) ZZP’er en nog niet online zichtbaar? Stel je het inmiddels al te lang uit? Weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Wij gaan je helpen. Wij gaan het samen met jou doen! Ga mee op workation naar Taghazout, Morocco en lanceer jouw website binnen 5 dagen.

Even uit je dagelijkse sleur, gaan we keihard knallen. Maar… dit combineren we wel met de nodige ontspanning. Want juist die ingrediënten zorgen voor een boost aan creativiteit en productiviteit. Meld je snel aan voor The Kicktrip, want vol=vol!

Wat kAn je verwachten?

Met maximaal 10 gelijkgestemden en onder begeleiding van verschillende experts gaan wij ervoor zorgen dat jij direct zichtbaar bent. Na deze trip ga jij naar huis met jouw eigen website, een koffer vol inzichten, weet je wat je moet doen met je social kanalen en heb je je netwerk uitgebreid met waardevolle contacten. Genoeg om jouw bedrijf die kickass kickstart te geven! Waar wacht je nog op?

Werken aan je merk

Wat is jouw pitch? Wat is jouw doelgroep? Wat vertel je aan je potentiële klanten? We gaan een goede basis leggen voor al je communicatie. We gaan beginnen!

Ontwikkel je website

Je gaat zelf je website maken, onder de beste begeleiding. Zodat jij na The Kicktrip zelf aan de slag kan met het bijhouden en optimaliseren van je website. Het is niet moeilijk, je hebt alleen even dat zetje nodig.

Inspirerende locatie

Je ziet er misschien als een berg tegenop om je marketing op te pakken. En juist daarom willen wij het je nóg aangenamer maken: vanaf een prachtige locatie in Taghazout, Morocco ontdek jij wat de voordelen zijn om er ook zakelijk op uit te trekken.

Doe het samen

Je gaat dit niet alleen doen, samen kom je namelijk veel verder. Je krijgt niet alleen de beste begeleiding, maar ook een hoop inzichten en inspiratie van je mede-reizigers. 

De Boost Voor Jouw Bedrijf.
Met Een KickAss Trip.

Wij geloven in een snelle start. Move before you’re even ready! Dus geen excuses, niet langer uitstellen, we gaan gewoon beginnen. Het is niet ingewikkeld. Het enige wat we van jou vragen is de drive om te willen werken aan jouw bedrijf en online zichtbaarheid. De rest regelen wij met deze kickass trip!

Werken aan je merk

“People don’t buy what you do, people buy why you do it,” zijn de wijze woorden van leadership expert Simon Sinek.

Ongetwijfeld kan je vertellen wat je doet, maar sta je er ook al bij stil waarom je doet wat je doet? Tijdens deze creatieve sessie gaan we dieper in op jouw verhaal, en gaan we je Why, How en What inzichtelijk krijgen. Dit gaat je helpen om je doel en doelgroep helder te krijgen, waardoor het makkelijker wordt om jouw potentiële klanten te benaderen.

Ontwikkel je eigen website

Je website moet de essentie van jouw bedrijf vertellen en uitstralen. Alsof je al met je een potentiële klant aan tafel zit. We gaan voor een gebruiksvriendelijke, functionele en mooi vormgegeven website. Een website die jouw doelgroep aanspreekt en die uitstraalt wat je moet uitstralen.

Inspirerende Locatie
Taghazout, Marokko

Uit ervaring kunnen wij zeggen dat de ultieme combinatie van reizen, werk en ontspanning zorgt voor een boost aan creativiteit en productiviteit. Daarom gaan we op een inspirerende locatie in Marokko aan jouw bedrijf en website werken. 5 dagen verblijven we in een geweldige co-living in Taghazout. Hier kun je uit je dagelijkse sleur, fully dedicated, keihard gaan vlammen. Maar tegelijkertijd de ruimte krijgt om te ontspannen en te genieten van de prachtige strand met heerlijk Marokkaans eten. Wedden dat jij bruisend terug komt van deze trip?

Doe het samen

Samen sta je sterker. We hebben elkaar nodig om te groeien. Wij wíllen graag dat je groeit en daarom geven wij jou graag dat extra duwtje in de rug die je nodig hebt. Onze experts helpen jou. We verbinden je aan de juiste mensen indien dat nodig is en zorgen dat je netwerk wordt uitgebreid met waardevolle contacten. Maar wees eens eerlijk, samen is toch zoveel leuker?!

Meet the team

Tijdens The Kicktrip kan je persoonlijke begeleiding van ervaren specialisten verwachten. We stellen ze even aan je voor:

Evelien Baert

Als Brand Designer en eigenaar van PULZ Brand Design gaat ze voor de creatieve impuls die jij als merk nodig hebt. Evelien helpt om je dromen waar te maken en je merk tot leven te wekken. Zij gaat voor het creëren van verrassing, blijdschap en trots. Van creatieve concepten tot visuele content en unieke webdesigns.

Met haar jarenlange ervaring draagt ze bij aan het succes van organisaties op creatief-, concept- en visueel vlak. Evelien werkte onder meer voor bedrijven als ING, PostNL en Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Evelien startte 10 jaar geleden haar ondernemerschap ‘down under’ in Australie. Al reizend met een campervan ging zij aan de slag voor haar eerste klanten. Dat ze werken & reizen weer gaat combineren is wel iets waar haar hart sneller van gaat kloppen. 

Nicole Öhlmann

Met haar bedrijf Think But Why helpt Nicole ondernemers de volgende stap te maken met hun bedrijf. Zij gaat samen met jou op ontdekkingsreis waar jouw kracht ligt, waarom je doet wat je doet, en hoe je dat vervolgens doet. Zodat jij dit vervolgens met de rest van de wereld kan delen.

Nicole kwam 10 jaar geleden naar Nederland voor haar studie International Communication. Als Strategist en Web Designer werkt ze voor uiteenlopende organisaties over de hele wereld. Ze doet dit vaak remote en kan als geen ander beschrijven wat de do’s en don’ts zijn van dit ’trendy’ concept.

Frank bogaard

Met een sterke achtergrond in Design en IT helpt Frank ondernemers online scoren makkelijk te maken. Als echte WordPress expert ontwikkelt hij doordachte en praktische WordPress Websites met zijn bedrijf Defakto Webdesign

Frank gelooft in een leukere en betere wereld als we iedereen verbinden. Voor ondernemende mensen biedt internet als netwerk oneindig veel mogelijkheden en gelijke kansen. Door het ondernemers en professionals makkelijk te maken om online marketing te laten werken, profiteert iedereen. 

Ook Frank is een geboren reiziger. Hij werkt samen met internationale experts. En het is voor hem dan ook geen straf om regelmatig zijn collega’s in het buitenland te bezoeken en vanaf afstand te werken.

Join Your Most Productive
Trip Of The Year!

Ga mee op workation naar een prachtige locatie in Marokko en lanceer jouw website binnen 5 dagen. Even uit je dagelijkse sleur, gaan we keihard knallen.

Wanneer?
7 t/m 12 november 2019

Wat krijg je?

=

Een gloednieuwe website voor jouw bedrijf

=

Je eigen pitch in heldere taal

=

Prachtig all-inclusive verblijf in Taghazout, Marokko

=

Activiteiten aan het strand en in de bergen

=

Heerlijk en gezond Marokkaans eten

=

Waardevolle netwerk van like-minded ondernemers

=

Een koffer vol inspiratie en inzichten

Q

Exclusief vlucht

€1595,-

Normale prijs: €1950,-
Excl. BTW

Heb je vragen, twijfel je nog of wil je gewoon iets kwijt?
Laat een bericht achter of bel ons.

073-2032747  hello@thekicktrip.nl

Aankomende Kicktrips

Taghazout, Marokko
7 – 12 november 2019

Aanmelden niet meer mogelijk

Veluwe, Nederland
Voorjaar/zomer 2020

Aanmelden mogelijk

Portugal
najaar 2020

Aanmelden mogelijk

AANMELDEN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvende kennismaking. Zo weten we of jouw wensen binnen deze unieke trip vallen. Je zit nog nergens aan vast!

Privacy