23 april 2020

online Masterclass
positioneren

We gaan sprinten! En niet fysiek, maar gewoon achter je bureau. Deze dag staat in het teken van jouw (nieuwe) bedrijf. We gaan aan de slag met een belangrijk fundament, namelijk jouw positionering! We gaan in een relatief korte tijd veel vragen beantwoorden in een uitgebreid werkboek. Vandaar dat we het ook wel een brandsprint noemen.

Je gaat actief aan de slag met het fundament van jouw onderneming. We gaan samen met jou onderzoeken waar jouw kracht ligt, waarin jij je gaat onderscheiden, wat jij belangrijk vind als ondernemer, waarom je eigenlijk doet wat je doet, en wie je doelgroep is. Dit is het essentiële fundament wat jou gaat helpen in jouw verdere communicatie en toekomstige beslissingen die je gaat nemen. Om iedereen de juiste aandacht te kunnen geven is er plek voor maximaal 8 deelnemers. Dus wees er snel bij!

Datum & tijd:

Donderdag 23 april 2020
9.00 – 14.00 uur

Investering:

€ 69,-    € 40,-

Wat krijg je

  • Professionele begeleiding
  • Sparringssessies
  • Uitbreiding van je netwerk
  • Informele setting
  • Uitgebreid werkboek

Deze masterclass wordt georganiseerd door:

Evelien Baert

Als Brand Designer en eigenaar van PULZ Brand Design helpt ze al ruim 10 jaar ondernemingen om groei te realiseren d.m.v. nieuwe branding oftewel een nieuwe merkbeleving.

LinkedIn profiel

Frank Bogaard

Met een sterke achtergrond in Design en IT helpt Frank ondernemers online scoren makkelijk te maken. Als WordPress expert ontwikkelt hij websites met zijn bedrijf Defakto.

LinkedIn profiel

Registreer voor Masterclass

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.